THE MINIMAL JUNGLE

10 dolog, ami annyira jellemző, hogyha beteg az ember lánya, hogy csak na

2017. szeptember 10. - The Minimal Jungle

Nemrég estem túl egy betegségen - tulajdonképpen most lábalok ki belőle, szóval barokkos túlzás ez a túlesés, de engedjük ezt el - és rituálisan lezárnám egy poszttal, amelyben felsorolom a betegséggel kapcsolatos tapasztalataimat, mert azokból van bőven. Amúgy minden ilyen listás posztnál elmondtam, és ezután is elmondom, hogy kizárólag poén az egész, nem kell komolyan venni, azért van, hogy az olvasó mosolyogjon egy jót, vagy éppen ne mosolyogjon, ha nem tetszik neki. Az tuti, hogy én jól érzem magam az ilyen bejegyzések megírásakor, ezért lesz még hasonló, erre készüljetek fel.

1. Hiába utálja valaki a citromot, muszáj citromos vizet illetve teát inni - konkrétan ipari mennyiségben -, ha jobban akar lenni. (ez a személy természetesen én vagyok, haha, ráadásul lehet, hogy teljesen felesleges volt az egész, RIP drága citromok, hogy olyan személy vásárolt meg titeket, aki nem tudja eléggé értékelni a fantasztikusságotokat)

2. "Beteg vagy?" - és társai - jellegű kérdések záporoznak az emberre. Nem, szörcsögök, szenvedek, orrot fújok, köhögök, de amúgy minden zsír.

3. Mindenki önjelölt doki lesz - persze a legtöbben jót akarnak - és az alkarra ragasztott hagymától kezdve a nyers tojás fogyasztásáig minden gyógymódot felsorolnak.

4. Nagyon pozitív ember vagyok, de betegség idején nekiállok látványosan szenvedni, és már várom, hogy eljön a vég, de persze közlik velem, hogy ne hisztizzek, nincs gáz. #dramaqueen

giphy_1.gif

5. Ilyenkor van mindenhol a legjobb kaja, mert persze a betegnek nincs étvágya, meg egyél egy kis levest, egyél ezt, egyél azt, stb. Ennék én, de nem megy! :(

6. "Jaj, de kis gyökér vagy, hogy lehetsz beteg, bezzeg nekem semmi bajom, az immunrendszerem félelmetes." - lol, sokat segítettél, máris jobban érzem magam. Nem elég, hogy beteg vagyok, még alázz is le, köszi.

7. "Ezt nevezed te betegségnek? HÁT AZ ENYÉMHEZ KÉPEST EZ SEMMI!" - minden örökké negatív ember valaha

8. A környezetemből mindenki eltűnik, meg ne fertőzzem őket véletlenül, kivéve persze a családom, a nagymamim most is lelkesen belém diktálta a gyógyszert, amint meglátott, meg is melengette a kicsi szívem. :)

giphy.gif

Sheldonná változik mindenki :(

9. Betegség esetén az utazások ideje automatikusan kétszer olyan hosszú lesz hosszúnak tűnik, ez teljesen logikus.

10. Amikor semmi baj nincs, akkor nem értékelem, hogy kapok levegőt, plusz tudok aludni, mert nem kapar a torkom, de betegség esetén csak vinnyogok, hogy milyen természetesnek vesszük ezeket a dolgokat egy átlagos napon, pedig nagyon nem azok!

Remélem, hogy jót mosolyogtatok a poszt egyes részein, esetleg néhány pontban magatokra ismertetek. Ha esetleg valami eszetekbe jutott még, nyugodtan osszátok meg hozzászólásban! :) Aki esetleg beteg, annak pedig kitartás!

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, illetve kövesd az oldalt a Facebookon, vagy az Instagramon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása