THE MINIMAL JUNGLE

Oldal

2017. január 01. - The Minimal Jungle

Egy kicsit a blogról

2017 januárjában indult az oldal, igyekszem belevinni a személyiség a blogba, ezért található sokféle bejegyzés az oldalon, de a legfőbb témáim a következők: filofax, rend(szer)ezés, inspiráció és persze a személyes kontent mennyisége sem elhanyagolható. Szeretem, hogy alkothatok, kiélhetem a kreativitásom, hogy van egy hely, ahol kifejezhetem önmagam. 

Egy kicsit rólam

Szandinak hívnak, 23 éves vagyok. 2016-ban végeztem anglisztika szakon, jelenleg egy irodában dolgozom. Az angol nyelv még mindig fontos szerepet játszik az életemben, gyakran beszélem meg magammal a dolgaimat, teendőimet angolul. #funfact Hobbim az olvasás, sétálás, blogolás. A papír-írószer mániám kisiskolás koromban is komolyan aggasztotta a környezetem, ez azóta sincs másként, csupán annyi változott, hogy a filofax dekorálása miatt vásárolom fel az egész készletet. Sokat kávézom - mármint tényleg, NAGYON sokat -, számomra a kávézás egyet jelent a nyugalommal, a produktivitással, nem más, mint egy csészényi ölelés.

E A
A R R Y  P O T T E R
G Y  J Ó  K Ö N Y V

M I N D E N,  A M I  A Z  Í R Á S H O Z  K A P C S O L Ó D I K
 I N S T A G R A M
N E V E T É S
 I N N I  E G Y  J Ó  K Á V É T
M I N D E N,  A M I  T É L  É S  K A R Á C S O N Y
A L V Á S
L A K B E R E N D E Z É S

 J Ó  K É P E K  |  N É Z N I  É S  K É S Z Í T E N I  E G Y A R Á N T
U T A Z G A T Á S
N Ö V É N Y E K
G Y E R T Y Á K
L E T I S Z T U L T S Á G
E N N I  V A L A M I  F I N O M A T

Elérhetőségek

Ha inkább e-mailt szeretnél írni, akkor a theminimaljungleblog@gmail.com címen megtalálsz! :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása